Το "Ευχαριστώ" της Ευαγγελίας Ματσούκα - Χάψα για την εκλογή της

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 08:06 Το "Ευχαριστώ" της Ευαγγελίας Ματσούκα - Χάψα για την εκλογή της

«Η εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου αποτελεί μέγιστη τιμή για εμένα και δέσμευση προς όλους τους συμπολίτες μου να εργαστώ με μεράκι, σεβασμό και όραμα για τον τόπο μας, παραμένοντας πάντοτε πιστή στις αξίες μου....», αναφέρει μεταξύ άλλων στο ευχαριστήριο μήνυμά της η αστυνομικός, που εξελέγη πολύ ψηλά στο ψηφοδέλτιο του Πανουργιά Παπαϊωάννου με 2.340 σταυρούς.

Η βραβευμένη Λαμιώτισσα αστυνομικός Ευαγγελία Ματσούκα - Χάψα, που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις των δημοτικών εκλογών, αφού εκ του αποτελέσματος φάνηκε η αγάπη και η εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπό της από τους συμπολίτες της.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μέσα σε ένα ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο κατάφερε να εκλεγεί στην 3η θέση μετά τον Γιώργο Ποντίκα (3.467) και την Ειρήνη Σόλια (2.346) με την οποία είχε μόλις 6 ψήφους διαφορά, αφού συγκέντρωσε 2.340 σταυρούς και εκλέχτηκε πρώτη στην Δημοτική Ενότητα Λειανοκλαδίου.

Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμά της:

«Έπειτα από τα τελικά αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών του Δήμου Λαμιέων, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς, που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με κατατάξατε στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου "Δύναμη Ανάπτυξης για την Λαμία" με επικεφαλής τον  Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Η εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου αποτελεί μέγιστη τιμή για εμένα και δέσμευση προς όλους τους συμπολίτες μου να εργαστώ με μεράκι, σεβασμό και όραμα για τον τόπο μας, παραμένοντας πάντοτε πιστή στις αξίες μου.

Το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών είναι μια μεγάλη νίκη του νέου Δημάρχου μας Πανουργιά Παπαϊωάννου και επίσης ένα ηχηρό μήνυμα ότι οι πολίτες περιμένουν πολλά από μας για να αλλάξει η Πόλη μας, αλλά και τα χωριά μας.

Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε με αυταπάρνηση και όλοι μαζί  να δημιουργήσουμε την κοινωνία που ονειρευόμαστε για να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά.

Θέλω δε να συγχαρώ τους εκλεγέντες και μη εκλεγέντες καθώς και όλους τους συνεργάτες και εθελοντές του συνδυασμού για τον όμορφο αγώνα.  

Σας ευχαριστώ θερμά μέσα από την καρδιά μου και θα καταβάλω κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή της και σε αυτόν τον αγώνα».

Ευαγγελία Ματσούκα - Χάψα
Ανθυπαστυνόμος
Δημοτική Σύμβουλος Λαμιέων

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση