Στέργιος Θεοδώρου: «Θα τιμήσω στο έπακρο την εμπιστοσύνη σας»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 10:32 Στέργιος Θεοδώρου: «Θα τιμήσω στο έπακρο την εμπιστοσύνη σας»

Ο καρδιολόγος Στέργιος Θεοδώρου, ένας από τους πιο αγαπητούς γιατρούς που εδώ και χρόνια είναι στην πρώτη γραμμή του Γ. Ν. Λαμίας, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Δύναμη ανάπτυξης για τη Λαμία», του Πανουργιά Παπαϊωάννου.

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη που συνοδεύει την ψήφος σας. Θέλω να σας υποσχεθώ ότι θα τιμήσω στο έπακρο την εμπιστοσύνη σας και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για μια πόλη όπως μαζί την οραματιστήκαμε....», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στέργιος Θεοδώρου.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής του:

«Θέλω δημόσια να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, για την στήριξη και την αγάπη που εκφράσατε με την ψήφο σας προς το πρόσωπο μου και τον συνδυασμό μας "Δύναμη ανάπτυξης για τη Λαμία".

Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη που συνοδεύει την ψήφος σας.

Θέλω να σας υποσχεθώ ότι θα τιμήσω στο έπακρο την εμπιστοσύνη σας και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για μια πόλη όπως μαζί την οραματιστήκαμε.

Σας διαβεβαιώ ότι ξεκινά ένας αδιάκοπος και αδιάλειπτος αγώνας για μια καλύτερη καθημερινότητα όλων των δημοτών της πόλης μας και πως είστε όλοι απαραίτητοι.

Σας ευχαριστώ θερμά!»

Με εκτίμηση,

Στέργιος Θεοδώρου
Καρδιολόγος Γ.Ν Λαμίας
Δημοτικός Σύμβουλος Λαμιέων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση