Ο Πέτρος Κόκκαλης σε πόλεις της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Μακεδονίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 19:06 Ο Πέτρος Κόκκαλης σε πόλεις της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Μακεδονίας

Εκδήλωση στη Λάρισα με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, εγκαίνια των γραφείων του ΚΟΣΜΟΥ στη Θεσσαλονίκη, βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου που έχει γράψει ο Πέτρος Κόκκαλης με τον Ξενοφώντα Κοντιάδη για την κλιματική κρίση με τίτλο "Ο κόσμος καίγεται. Αλλάξτε το σύστημα, όχι το κλίμα!"

Πενθήμερη περιοδεία στη Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία ξεκίνησε από σήμερα και έως την Κυριακή 19 Μαΐου, ο Πέτρος Κόκκαλης, Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Την Παρασκευή 17 Μαΐου ο Πέτρος Κόκκαλης θα εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο του ΚΟΣΜΟΥ στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 18 Μαΐου θα πραγματοποιήσει στη συμπρωτεύουσα την παρουσίαση του βιβλίου του, το οποίο έχει συγγράψει με τον Ξενοφώντα Κοντιάδη, "Ο κόσμος καίγεται. Αλλάξτε το σύστημα, όχι το κλίμα!" στις 18.00 στην αίθουσα COSMOS στη ΔΕΘ-HELEXPO.

Την Κυριακή 19 Μαΐου ολοκληρώνεται η περιοδεία του Πέτρου Κόκκαλη με την επιστροφή του  στη Λάρισα και τη συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα, όπου θα συμμετέχει σε εκδήλωση που πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Πέτρος Κόκκαλης θα συναντηθεί επίσης με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ θα επισκεφτεί συνεταιριστικές επιχειρήσεις, ομάδες αγροτών κ.ά.

Ακολουθεί αναλυτικό Πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/5

ΛΑΡΙΣΑ

17.30 Επίσκεψη στο πάρκο καινοτομίας JOIST

ΠΕΜΠΤΗ 16/5

ΛΑΡΙΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΒΕΡΟΙΑ

08.30 Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά Οιχαλίας

09.00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας Τρικάλων, κ. Σπυρίδων Αγναντή

09.30 Επίσκεψη στο Κεραμύδι και συνάντηση με επιτροπή ανασυγκρότησης

11.00 Επίσκεψη στην e-Trikala

14.30 Επίσκεψη στο εργοστάσιο κομπόστας «ΑΛΜΕ» και συνάντηση με τον κ. Τάσο Χαλκίδη

16.00 Επίσκεψη στο συνεταιρισμό «Νέος Αλιάκμων»

19.00 Συνάντηση με αγρότες στην Κουλούρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/5

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

17.00 Συνάντηση με τη δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Χρύσα Αράπογλου

19.00 Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΚΟΣΜΟΥ στη Θεσσαλονίκη

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/5

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.00 – Παρουσίαση του βιβλίου «Ο κόσμος καίγεται. Αλλάξτε το σύστημα, όχι το κλίμα!»,  στην αίθουσα COSMOS της ΔΕΘ – ΗELEXPO

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/5

ΝΑΟΥΣΑ ΛΑΡΙΣΑ

12.00 – Επίσκεψη στο εργοστάσιο «Bostanica»
13.00 – Επίσκεψη στο κτήμα «Κυρ-Γιάννη»

18.30 – Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Δημήτρη Κουρέτα και συμμετοχή σε εκδήλωση της Περιφέρειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση