Τσικνής για διαιτησία: «Θέλουμε το σεβασμό για τον ιδρώτα μας…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 08:04 Τσικνής για διαιτησία: «Θέλουμε το σεβασμό για τον ιδρώτα μας…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Να μην περάσουμε πάλι στα πέτρινα χρόνια της διαιτησίας…»

Προκάλεσε με τα σφυρίγματά του στο «Αθανάσιος Διάκος», ο διαιτητής από τη Ήπειρο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης.

Δεν είναι ότι έδωσε τα περισσότερα σφυρίγματα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, κάτι συνηθισμένο για Έλληνες διαιτητές, όταν παίζουν κάποια από τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, ήταν  η εν γένει συμπεριφορά του απέναντι στη Λαμία.

Δεν «κιτρίνισε» κανέναν παίκτη του Δικεφάλου, ενώ απέβαλλε από το πουθενά παίκτη της Λαμίας. Ειδικά το καθυστερημένο μαρκάρισμα του Σαμάτα πάνω στον Γιαννούτσο ήταν ορισμός απευθείας κόκκινης αν υπάρχει Επιτροπή Διαιτησίας για να το δει!

Η έκρηξη του Αμαράλ στη φάση του 89’ προς 90’, ήταν εν μέρει δικαιολογημένη, καθώς δεν άγγιξε καν τον αντίπαλό του. Βρήκε τότε την ευκαιρία ο διαιτητής να τον αποβάλλει και στη συνέχεια προκλητικά έδειξε 10 λεπτά καθυστερήσεων. Σαν να μην έφτανε αυτό «καθάρισε» και τον Σλίβκα που ήταν στον πάγκο, ενώ σε 13 λεπτά καθυστερήσεων έδωσε ένα όλο κι όλο φάουλ υπέρ της Λαμίας!

Τα ίδια πήγε να κάνει και στο πρώτο μέρος αλλά δεν του βγήκε. Οι καθυστερήσεις ήταν αρχικά 4 λεπτά και σε αυτό ακριβώς το χρονικό διάστημα η Λαμία σκόραρε. Κράτησε άλλα τόσα και σφύριξε τη λήξη όταν η Λαμία πήρε την κατοχή μετά από φάση που δεν ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Μετά το παιχνίδι λοιπόν ο Πρόεδρος της Λαμίας Σάκης Τσικνής μιλώντας στην Cosmote TV το μόνο που ζήτησε ήταν σεβασμός! «Θέλουμε σεβασμό για τον ιδρώτα μας» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσικνής, που ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ είχε ζητήσει από το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό να παίζουν ξένοι διαιτητές και στα παιχνίδια της Λαμίας. «Αυτή η διαιτησία έπρεπε να είχε βγει χθες από τους πίνακες…», τόνισε ο κ Τσικνής ζητώντας μόνο να μην περάσουν στα πέτρινα χρόνια της διαιτησίας.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση