Τους πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετώπισαν οι νέοι της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024 18:03 Τους πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετώπισαν οι νέοι της Λαμίας

Για το πρωτάθλημα Κ19…

Στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League, η ομάδα  της Λαμίας αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα του Ολυμπιακού από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 0-3.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 18’ με τον Καρανάτσιο με κεφαλιά να σημειώνει το 0-1. Στο 25’ 0 Κ. Κωστούλας με κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 85’ ο Παναγάκος  κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Μπακούλας, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τον Ολυμπιακό.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία έκαναν pasillo στους παίκτες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League. Επίσης ο Δήμος Λαμιέων και η ΠΑE Λαμία βράβευσαν του Πειραιώτες για τη μεγάλη τους επιτυχία.

Λαμία: Τρόπουλος, Γυφτομήτρος, Νικολόπουλος, Πάνος, Γιωργαλής, Ζαλοκώστας (83’ Μακρίδης), Τσέλα, Ρωμανός (88’ Βαρσαμογιάννης), Καψάλης, Τσάτσος (75’ Ηλιόπουλος), Μαργαρίτης (83’ Τσιάκας).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση