ΠΑΣ Λαμία - Άρης με γενική είσοδο 10 ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 12:54 ΠΑΣ Λαμία - Άρης με γενική είσοδο 10 ευρώ

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. Τι θα ισχύσει πέριξ του γηπέδου…

Το τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι του φετινού μαραθωνίου της Stoiximan Super League  2023-24, δίνει σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου στις 18:00’ η ομάδα της Λαμίας απέναντι στον Άρη.

Πρόκειται για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής των playoffs που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, για αυτό και οι ομάδες χωρίς άγχος αναμένεται να προσφέρουν στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος», πλούσιο θέαμα.

Η ΠΑΕ Λαμία, όρισε στα 10 ευρώ τη γενική είσοδο και μπορείτε να συνεχίσετε να προμηθεύεστε εισιτήρια ηλεκτρονικά είτε μέσω των γραφείων της ομάδας (Δείτε ΕΔΩ).

Ειδικότερα με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας, έχουν τεθεί προς πώληση 5.305 εισιτήρια με μόνη κλειστή θύρα την 4 (Θ4).

Οι περιμετρικές θύρες του γηπέδου, θα είναι ανοικτές δύο (2) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Ωστόσο θα ληφθούν και έκτακτα τροχονομικά μέτρα πέριξ του γηπέδου και συγκεκριμένα, απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων την Τετάρτη (15-05-2024) και από ώρα 12:00΄ καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, από την 15:00΄ ώρα, έως και μια ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα στις παρακάτω οδούς:

· Στην οδό Φλέμινγκ (από το χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας έως τη συμβολή της με την οδό Φιλιαδώνος)

· Στην οδό Καραϊσκάκη (από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας)

· Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμιγκ έως τη συμβολή της με την οδό Β.Καψάλη)

· Στην οδό Σταδίου (πρώην οδός Μαλαμίδα) (από τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας έως την συμβολή της με την οδό Υψηλάντη)

· Στον χώρο στάθμευσης οχημάτων που υφίσταται στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ασκληπιού)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση