Συναγερμός από καπνό και μυρωδιά καμένου σε πολυώροφο κτίριο στο κέντρο της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 16:39 Συναγερμός από καπνό και μυρωδιά καμένου σε πολυώροφο κτίριο στο κέντρο της Λαμίας

Άγνωστοι είχαν βάλει φωτιά σε σκουπίδια…

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας, λίγο πριν τις 15:30’ το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) μετά από τηλεφώνημα για καπνό και μυρωδιά καμένου από πολυώροφο κτίριο στην αρχή της οδού Λεωνίδου.

Δύο πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν στο σημείο, διαπιστώνοντας ότι σε ακάλυπτο χώρο άγνωστοι δράστες είχαν βάλει φωτιά σε παλιόρουχα και άλλα σκουπίδια, που σχεδόν είχε σβήσει!

Με κάθε πρόσφορο μέσο, οι πυροσβέστες, καθώς και περίοικοι, φρόντισαν να σβήσουν και την τελευταία σπίθα ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος επέκτασης. Στο σημείο έφτασε και πλήρωμα της ΕΛ.ΑΣ..

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση