Έρευνες για δύο άνδρες που εξαφανίσθηκαν στη Θεσσαλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024 18:19 Έρευνες για δύο άνδρες που εξαφανίσθηκαν στη Θεσσαλία

Η ζωή τους ίσως βρίσκεται σε κίνδυνο…

Ώρες αγωνίας για τις οικογένειες δύο ανδρών από περιοχές της Μαγνησίας και της Λάρισας, η τύχη των οποίων αγνοείται πριν το Πάσχα.

Συγκεκριμένα ο 49χρονος Ιωάννης Καραμπατσής, 49 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού Μαγνησίας, την 23/04/24. Εκείνο το πρωινό βρισκόταν στη πλατεία του χωριού Πτελεός για αγορές και αναχώρησε με προορισμό την οικία του, όμως δεν  επέστρεψε ποτέ εκεί.

Έχει γκρίζα κοντά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,90μ και είναι αδύνατος. Έχει επίσης τατουάζ στα δύο χέρια και στα πόδια. Για την εύρεσή του είχε κινητοποιηθεί και ο σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ.

Την Πρωτομαγιά τώρα εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στον Αετόλοφο Αγιάς Λάρισας, ο Δημήτριος Παπαθεοδώρου, 62 ετών.

Ο εξαφανισθείς, οδηγεί την δίκυκλη μηχανή του, HONDA XR 125, κόκκινη, με πινακίδες ΡΙΙ-625. Τελευταία φορά εθεάθη στην Σωτηρίτσα Λάρισας, το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, πιθανόν να φορούσε ένα χακί αμάνικο γιλέκο με πολλές τσέπες, μαύρο παντελόνι με πολλές τσέπες στα πλάγια τύπου cargo, μαύρα αθλητικά παπούτσια, τρία ασημένια δαχτυλίδια και ένα χρυσό μοιρασμένα στα δύο χέρια, βραχιόλια με μαύρα κομποσκοίνια και στα δύο χέρια, μαύρο σταυρό κομποσκοίνι στο λαιμό και μια αλυσίδα.

Ιδιαίτερό του χαρακτηριστικό είναι ότι έχει ελαφριά κύρτωση στην πλάτη και  μιλάει πολύ αργά.

Η ζωή των παραπάνω ανδρών, ίσως βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση