Πλησίασε τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 08:34 Πλησίασε τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στη Φθιώτιδα

Σε ποια περιοχή καταγράφηκε η μεγαλύτερη διαφορά από πρωί σε μεσημέρι…

Υψηλές πτήσεις του υδραργύρου τη Δεύτερη μέρα του Πάσχα με θερμοκρασίες κοντά στους 30 βαθμούς. Όταν μάλιστα το πρωί ο υδράργυρος «φλέρταρε» με το μηδέν, οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν στη συνέχεια ήταν εντυπωσιακές!

Ειδικότερα, η μέγιστη θερμοκρασία σημειώθηκε στο μετεωρολογικό σταθμό στα Τρίκαλα και ήταν ίση με 29.3 βαθμούς Κελσίου. Πολύ κοντά η Στυλίδα με 29.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που κατέγραψαν τις υψηλότερες θερμοκρασίες τη Δευτέρα 06/05.

Στη Φθιώτιδα όμως, και ακολούθως στη Βοιωτία, είχαμε και τις μεγαλύτερες θερμοκρασιακές διαφορές από το πρωί στο μεσημέρι.

Στο Λευκοχώρι Ελάτειας η θερμοκρασία ξεκίνησε στους 5,5 βαθμούς και έφθασε μέχρι τους 28,3 διαφορά 22,8 βαθμών! Ακολούθησε η Θήβα (Νέα Οδός) με 22,7 (5,2-27,9) και η Λιβαδειά με 22,5 (5,7-28,2). Στην 5αδα μία ακόμη περιοχή της Φθιώτιδας τα Βαθιά Λογγά Αμφίκλειας που το πρωί είχε τη χαμηλότερη θερμοκρασία (3,9) στο νομό και το μεσημέρι έφτασε τους 26 (διαφορά 22,1). Συνολικά 17 περιοχές είχαν διαφορά θερμοκρασίας (πρωί - μεσημέρι) μεγαλύτερη των 20 βαθμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση