Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Αυτοκίνητο έφερε τούμπες – Μωρό μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 13:23 Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Αυτοκίνητο έφερε τούμπες – Μωρό μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Εύβοια ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα, μέσα στο ένα όχημα βρισκόταν ένα μωράκι.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα στην Εύβοια.

Το τροχαίο έγινε στο Βέλος Εύβοιας πριν την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, όταν ένα αυτοκίνητο το οποίο πήγαινε με κατεύθυνση προς Αλιβέρι έπεσε πάνω σε ένα άλλο για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής.

Το ασημί αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν ένα μωράκι ήταν σταματημένο δεξιά του δρόμου το μαύρο αυτοκίνητο έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει στον κεντρικό δρόμο.

Απο το τροχαίο τραυματίστηκε μια γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου μαζί με το μωράκι 2 ετών το οποίο βρισκόταν στο άλλο όχημα.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Πυροσβεστική με τέσσερις άνδρες η οποία απεγκλώβισε τους επιβάτες.

Βίντεο από το τροχαίο:

 

 

Πηγή: evima.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση