Φθιώτιδα: Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 08:57 Φθιώτιδα: Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία

«Επέστρεψε» το καλοκαίρι πριν ξαναχαλάσει ο καιρός…

Με θερμοκρασίες που ξεπέρασαν και τους 31 βαθμούς, κύλησε η Τρίτη του Πάσχα στη χώρα μας.

«Πρωταθλήτρια» για 2η συνεχή μέρα η πόλη των Τρικάλων με 31,2ο ενώ ακολούθησαν τα Ψαχνά Ευβοίας με 31,1 και η Μακρακώμη Φθιώτιδας με 30,9.

Στον πίνακα με τις 8 πιο θερμές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών υπάρχουν ακόμη τρεις περιοχές της Φθιώτιδας, Τραγάνα, Στυλίδα και Λευκοχώρι Ελάτειας.

Ο πίνακας:

Πάνω από 29 βαθμούς κατέγραψαν ακόμη τρεις περιοχές του νομού, Θεολόγος Μαλεσίνας (29,3ο) και Αγία Τριάδα Μώλου και Αμφίκλεια (από 29,2ο).

Στην πρωτεύουσα, Λαμία, στις 14:10’ το μεσημέρι το θερμόμετρο έδειξε 27,8, ενώ ο υδράργυρος είχε ξεκινήσει το πρωί (06:10’) από τους 14,8ο. Υπήρξαν όμως κι άλλοι μετεωρολογικοί σταθμοί που κατέγραψαν μεγαλύτερες θερμοκρασίες όχι όμως μεγαλύτερες από 28,4.

Στον αντίποδα, το πρωί στη Βουτύρο το θερμόμετρο έδειχνε 1,8 και στο Μαυρολιθάρι 3,2.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, μετά το σύντομο καλοκαιράκι, ο καιρός χαλάει και πάλι, με βροχές για τη Φθιώτιδα από την Πέμπτη και μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, ενώ θα έχουμε και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση