Συνεδριάζουν οι Δημοτικές Επιτροπές Στυλίδας & Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 20:04 Συνεδριάζουν οι Δημοτικές Επιτροπές Στυλίδας & Αμφίκλειας - Ελάτειας

Το πρωί και το μεσημέρι της Πέμπτης, αντίστοιχα…

Με τέσσερα (4) θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 στις 08:30’ το πρωί στο Δημαρχείο Στυλίδας, η Δημοτική Επιτροπή Στυλίδας, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου και Προέδρου της, Γιάννη Αποστόλου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν:

Θέμα 1: «Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου – καθορισμός αμοιβής».

Θέμα 2: «Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου – καθορισμός αμοιβής».

Θέμα 3: Αποδοχή επιχορήγησης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2024, προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους – Ε΄ τακτική επιχορήγηση έτους 2024.

Θέμα 4: Έγκριση της σύναψης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας και του Σχεδίου Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Στυλίδας, για την υλοποίηση του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΥ, ΑΧΙΝΟΥ, ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΡΑΧΩΝ, ΡΑΧΩΝ – Δ.Δ. ΑΥΛΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΕΕΛ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ», και ορισμός εκπροσώπου στο Όργανο Παρακολούθησης της Σύμβασης.

Την ίδια ημέρα, αλλά στις 13:00’ το μεσημέρι στο Δημοτικό κατάστημα στην Κάτω Τιθορέα, θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Αμφίκλειας - Ελάτειας, σύμφωνα με την πρόσκληση της Δημάρχου και Προέδρου της, Αθανασίας Στιβακτή.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την 15η τακτική συνεδρίαση είναι τα παρακάτω:

ΘΕΜΑ 1ο: Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμών έργων για το έτος 2024 προϋπολογισμού χαμηλότερου του ενός εκατομμυρίου (1.000.000,00) ευρώ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221 παρ. 8α του Ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 108 του Ν. 4782/2021

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση μελέτης με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΔΡΟΜΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΙΘΡΩΝΙΟΥ»

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση τευχών δημοπράτησης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη για τη δημιουργία πολυχώρου πολιτισμού στη Δ.Ε. Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας»

ΘΕΜΑ 4ο: Καθορισμός όρων πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροκτήματος στη θέση «ΓΟΥΡΝΕΣ» στη Δ.Κ. Αγίας Μαρίνας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση