Λαμία: Αρνητικά όλα τα δείγματα για covid-19 στις πρώτες δράσεις μετά το Πάσχα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 10:48 Λαμία: Αρνητικά όλα τα δείγματα για covid-19 στις πρώτες δράσεις μετά το Πάσχα

Συνεχίζεται η καλή εικόνα, χωρίς κρούσμα μέσα στο Μάιο…

Ευχάριστα ήταν τα αποτελέσματα από τις δειγματοληψίες που πραγματοποίησαν οι Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ στη Λαμία, την πρώτη ημέρα μετά τις αργίες του Πάσχα, ήτοι την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Ειδικότερα σε 86 δείγματα δε βρέθηκε νέο κρούσμα κορωνοϊού και συγκεκριμένα σε 26 τεστ στα Γαλανέικα, 23 στην ΠΕΛ και άλλα 37 στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Ήδη μέσα στο Μάιο έχουν γίνει 189 rapid tests χωρίς θετικό δείγμα.

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία κρούσματα κορωνοϊού είχαν βρεθεί στις 22 Απριλίου και αντιστοιχούσαν σε δύο νέα παιδιά ηλικίας 16 (κορίτσι) και 17 ετών (αγόρι).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση