Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Φ. για την επίσκεψή τους στον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 16:31 Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Φ. για την επίσκεψή τους στον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα

Δελτίο τύπου για την επίσκεψή τους στον Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα, έδωσαν στη δημοσιότητα τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Φ.).

Το δελτίο τύπου υπογράφουν ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μωράτης και η Γ. Γραμματέας της Ένωσης Βασιλική Κάππα.

«Με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φθιώτιδας κο. Ηλία Κ. Σανίδα, συναντήθηκε, την  Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ της Ένωσης μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αθανάσιο Μωράτη, την Γενική Γραμματέα Βασιλική Κάππα και τα μέλη 

Ιωάννα Μωραΐτη και Δρόσο Ξυνογαλά, στο γραφείο του στην πόλη της Λαμίας.  Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό κλίμα. Το ΔΣ, στο πλαίσιο ενημέρωσης των φορέων της περιοχής μας, ενημέρωσε τον κο. Αντιπεριφερειάρχη για τα θέματα επικαιρότηταςπου απασχολούν τουςσυναδέλφουςπου υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας καθώς και για την επικείμενη εσπερίδα της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Φ. που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 18 Μαΐου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας.

 Ο κο. Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη το νεοεκλεγέν συμβούλιο της Ένωσης μας και  μας ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο μας , δηλώνοντας αρωγός σε κάθε μελλοντική μας δράση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση