Δύο Λαμιώτες υποψήφιοι για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 11:03 Δύο Λαμιώτες υποψήφιοι για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Θανάσης Μιχαηλίδης και Ελευθερία Γκλέτσου - Τέσσερις στη Στερεά Ελλάδα…

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ανακοινώθηκε η έναρξη της διαδικασίας των προκριματικών εκλογών για την κατάρτιση του Ευρωψηφοδελτίου.

Όπως αναφέρει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο της ριζοσπαστικής ανανέωσης, παρουσιάζει τους πρώτους υποψηφίους για τις προκριματικές εκλογές της 14ης Απριλίου.

Πρόκειται για υποψηφίους, όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου, που έχουν ξεχωρίσει για το Ακαδημαϊκό, Επαγγελματικό, αλλά και κοινωνικό τους έργο και που προσδοκούν να βοηθήσουν τη χώρα μας και από μία νέα θέση, ως μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. «Η ανανέωση των προσώπων, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το οποίο αποτελεί δέσμευση», καταλήγει η ανακοίνωση με την πρώτη λίστα να περιλαμβάνει το Λαμιώτη ηθοποιό και σκηνοθέτη Θανάση Μιχαηλίδη, ο οποίος είναι υποψήφιος στην περιοχή της Αττικής, και την Στυλιδιώτισσα χειρουργό ΩΡΛ, γιατρό του ΕΣΥ Ελευθερία Γκλέτσου. Η τελευταία είναι στους υποψηφίους της Στερεάς Ελλάδας μαζί με τη Λεμπέση Ιωάννα (Μηχανικός Λογισμικού), Μαστροπέρρου Λουκία (Δικηγόρος) και Στρατή Άγγελο (Στέλεχος Οργανισμού έρευνας και καινοτομίας).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση