Πένθος για το θάνατο 53χρονου Λαμιώτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 09:10 Πένθος για το θάνατο 53χρονου Λαμιώτη

Ο Κώστας Γκουρνέλος δραστηριοποιήθηκε από πολύ μικρός στο χώρο των δικύκλων…

Ένας νέος άνθρωπος, ο Κώστας Γκουρνέλος «έφυγε» από τη ζωή στα 53 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του.

Διατηρούσε παλαιότερα μαγαζί με μηχανάκια στην οδό Κύπρου και ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στο χώρο, αδερφός του Βασίλη Γκουρνέλου με το Gv audio, που καλύπτει διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε όλη την περιοχή.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο Κώστας ταλαιπωρήθηκε πολύ με θέματα υγείας και τελικά έφυγε το Σάββατο (27/4) από μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Η γνωριμία μας ήταν από το Γυμνάσιο - Λύκειο, ως παιδιά του 4ου Λαμίας, ενώ υπήρξαμε και οι δύο «εραστές» του πειρατικού ραδιοφώνου, με τους αυτοσχέδιους πομπούς με τις λυχνίες, που δέσποζαν ειδικά στο βόρειο τμήμα της πόλης.

Ο Κώστας ήταν ένας όμορφος άνθρωπος εσωτερικά και εξωτερικά και βασικά ένα καλό παιδί που ήξερε να κάνει φίλους.

Η μορφή του θα λείψει από τους δικούς του ανθρώπους αλλά κι από όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Η κηδεία του Κώστα Γκουρνέλου έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (28/4) στο χωριό του τη Νέα Μάκριση Δομοκού.

Στην οικογένειά του και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Κυριάκος Καραγιάννης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση