Ο Jeremy και ο Μιχάλης Σεβαστέρης σήμερα στη Λαμία με τη "ΔΥΝ-ΑΣΤΕΙΑ Comedy Tour"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 10:30 Ο Jeremy και ο Μιχάλης Σεβαστέρης σήμερα στη Λαμία με τη "ΔΥΝ-ΑΣΤΕΙΑ Comedy Tour"

Μία stand up παράσταση, που δε θέλεις να χάσεις - Την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο "The Blind Pig".

Ο Jeremy και ο Μιχάλης Σεβαστέρης στην πρώτη τους περιοδεία το 2024 αλωνίζουν την Ελλάδα και έρχονται σε εκλεκτούς προορισμούς για να επιβάλουν την δυναστεία τους. Κανένας δεν πρόκειται να τους σταματήσει ούτε καν ο ίδιος τους ο εαυτός.

Οι ευεργέτες της κωμωδίας έρχονται στη Λαμία για να την απελευθερώσουν από τους πραγματικούς δυνάστες της, δηλαδή το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Πρόκειται για μια ολιστικής προσέγγισης life couch. 

Ο Jeremy μετά από 10 χρόνια YouTube content, 7 σεζόν sold out παραστάσεων με το comedy for the masses σε Αθήνα και επαρχία και 15 χρόνια Κουνγκ Φου, (που δεν κολλάει κάπου αυτό αλλά έπρεπε να συμπληρωθούν 400 λέξεις) έρχεται με φρέσκο υλικό.

Ο Μιχαλης Σεβαστέρης ένας ανερχόμενος κωμικός, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό, μπορεί απλά να βρίσκεται στον ημιόροφο, έρχεται και αυτός με φρέσκο υλικό που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Τουλάχιστον τις στιγμές που γελάτε.

Και οι δυο τους έρχονται να μιλήσουν για τα εμπόδια που συναντούν στην καθημερινότητα τους , όπως το πως επιβίωσαν από επίθεση ροτβάιλερ , πως επιβίωσαν από επιθέσεις στο ελληνικό δημόσιο, που παραδόξως είναι πιο επικίνδυνες από ροτβάιλερ.

Ουσιαστικά η παράσταση είναι ένας οδηγός επιβίωσης. Εκεί μπαίνει στο παιχνίδι και το Κουνγκ Φου του Jeremy.

Πρώτα ραντεβού, σχέσεις, ελεύθερες σχέσεις, ομαδικό σεξ, σκέτο παραδοσιακό πατροπαράδοτο σεξ, η δυσκολία του να βρεις σπίτι σήμερα, είναι πολλά από αυτά που θα θιχτούν σε αυτή την παράσταση.

Απολαύστε τους την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο "The Blind Pig".

*Προπώληση εισιτηρίων στο more.com 

ΑΜΕΑ 8€ | φοιτητές- άνεργοι 10€ | κανονικό 12€

**Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο 13€ (διατίθεται μόνο κανονικό)

The blind pig
Λυκούργου 4, Λαμία

Facebook/The blind pig
Instagram/the.blindpig

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση