ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 11:19 ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.Τηντελευταία εβδομάδα, από τις 19έως τις25Μαρτίου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα16 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Περαία Θεσσαλονίκης, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα & Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες» και «Τελικό Αποτέλεσμα» σε έξι αγώνες από τη La Liga 2, τη Serie C, τα διεθνή φιλικά, το ChallengeCup Σκωτίας και την πρώτη κατηγορία της Κολομβίας και κέρδισε 9.126,89 ευρώ.

ΣτοΠάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, στην 2ηιπποδρομία του Pont De Vivaux, ένας νικητής στο ΤΡΙΟ κέρδισε 3.169,35 ευρώ. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση