Ολυμπιακός: Οι οδηγίες της Αστυνομίας στον κόσμο για την αποφυγή ταλαιπωρίας στο αποψινό ματς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 15:37 Ολυμπιακός: Οι οδηγίες της Αστυνομίας στον κόσμο για την αποφυγή ταλαιπωρίας στο αποψινό ματς

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00 σήμερα για τον αγώνα του Conference League.

Στην τελική ευθεία για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας του βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με άπαντες στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» να ζουν και να αναπνέουν για τον δεύτερο ημιτελικό του Conference League.

Η Αστυνομία εξέδωσε οδηγίες προς τον κόσμο για την αποφυγή ταλαιπωρίας πριν και μετά το αποψινό παιχνίδι στο Φάληορ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα UEFA Europa Conference League, που θα διεξαχθεί σήμερα 9 Μαΐου 2024 και ώρα 22:00 στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», μεταξύ των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ASTON VILLA» και αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή του, στη διευκόλυνση άφιξης και αναχώρησης των θεατών, καθώς και στην αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τους, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

-Να μην προσέρχονται στο γήπεδο φίλαθλοι, που δεν διαθέτουν εισιτήριο, ενώ περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που θα πραγματοποιούν αυστηρούς προελέγχους.

-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι θεατές (τόσο οι ενήλικοι όσο και οι συνοδευόμενοι ανήλικοι) να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν στο οδικό δίκτυο περιμετρικά του γηπέδου, οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, να συνεργάζονται με τους εκτελούντες υπηρεσία τροχονόμους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση