Ο δακρυσμένος Παναγιώτης Γκιώνης τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 17:44 Ο δακρυσμένος Παναγιώτης Γκιώνης τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο Παναγιώτης Γκιώνης έγραψε ιστορία το Σάββατο (18.05.2024) και στο Σεράγεβο, καθώς προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για έκτη φορά στην τεράστια καριέρα του, στο άθλημα του πινγκ πονγκ και μάλιστα συνεχόμενη!

Στον καθοριστικό ημιτελικό του σταδίου 2, στο Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό τουρνουά, κατατρόπωσε τον Σλοβάκο Βανγκ Γιανγκ (4ο φαβορί των αγώνων) με 4-0 σετ βγάζοντας απίστευτο παιχνίδι κι εξασφάλισε με εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία του στο Παρίσι στο αγώνισμα του απλού!

Με τεράστια πίστη στον εαυτό του, ισοπεδωτικός, συγκινητικός, ανταποκρίθηκε άριστα και φέτος στις ειδικές συνθήκες ενός Προολυμπακού τουρνουά και με συνολικά επτά νίκες πέτυχε τον μεγάλο στόχο του. Με το νέο επίτευγμά του τίμησε για πολλοστή φορά το άθλημα, το οποίο θα εκπροσωπηθεί στη μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη για 8η διαδοχική φορά και τον αθλητισμό της χώρας.

Το φινάλε του ιστορικού αγώνα που του έδωσε το “χρυσό εισιτήριο” για το Παρίσι να τον βρίσκει τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, σε μία συγκλονιστική εικόνα για τον εγχώριο αθλητισμό. Ο Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ εμφανίστηκε δακρυσμένος και στις δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια. “Νομίζω είναι η πιο συναισθηματικά φορτισμένη πρόκριση της καριέρας μου. Θα το ευχαριστηθώ όσο τίποτε άλλο. Η ελληνική σημαία μας φέρνει σε πάντα τύχη”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης θα βρεθεί στην κορυφή του πίνακα με τους Έλληνες αθλητές που έχουν τις περισσότερες Ολυμπιακές συμμετοχές! Το όνομά του βρίσκεται πλέον δίπλα σε αυτό του ιστιοπλόου Τάσου Μπουντούρη, της Άγη Κασούμη από τη σκοποβολή και της Ευαγγελία Ψάρρα από την τοξοβολία, ενώ ξεπέρασε τον θρυλικό Καλλίνικο Κρεάνγκα, που έχει το δικό του σπουδαίο σερί στην επιτραπέζια αντισφαίριση από το 1996 έως το 2012.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση