Κώστας Σλούκας στον γιο του Δημήτρη Διαμαντίδη: Θα πέσουν τα ντουβάρια εάν έρθει ο πατέρας σου στο ΟΑΚΑ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 12:35 Κώστας Σλούκας στον γιο του Δημήτρη Διαμαντίδη: Θα πέσουν τα ντουβάρια εάν έρθει ο πατέρας σου στο ΟΑΚΑ Φωτό: intime

Η Euroleague δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Κώστα Σλούκα να βγάζει φωτογραφία με δύο πιτσιρικάδες - Ένας από τους μικρούς όμως, ήταν ο γιος του θρύλου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη!

Ο γιος ου Δημήτρη Διαμαντίδη βρέθηκε -προ ημερών- στη media day του Παναθηναϊκού, ενόψει της συμμετοχής των πρασίνων στο Final Four της Euroleague και είχε ένα τετ-α-τετ με τον Κώστα Σλούκα.

Ο γιος του θρύλου του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ εμφανίστηκε φορώντας φανέλα της ομάδας.

Ο Κώστας Σλούκας αντιλήφθηκε πως πρόκειται για τον γιο του Διαμαντίδη και του ανέφερε πως αν βρεθεί ο πατέρας του στο ΟΑΚΑ «θα πέσουν τα ντουβάρια», με τον μικρό να του λέει με παράπονο «δεν έρχεται».

Φυσικά ακολούθησε η απαραίτητη φωτογραφία του Κώστα Σλούκα με τους δύο πιτσιρικάδες, που στάθηκαν δίπλα του με ένα πελώριο χαμόγελο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση