Eurovision 2024: Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι λίγο πριν τον ημιτελικό – «Ανυπομονώ να τραγουδήσω»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 18:28 Eurovision 2024: Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι λίγο πριν τον ημιτελικό – «Ανυπομονώ να τραγουδήσω»

Λίγες ώρες πριν ρίξει το «Zari» στη σκηνή της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι έκανε μία ανάρτηση στα social media καθησυχάζοντας τους θαυμαστές της για την περιπέτεια της υγείας της.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό σημειώνει στην ανάρτησή της ότι «έχει έρθει η ώρα να στηρίξετε την Ελλάδα και την ΜΑ-ΡΙ-ΝΑ & τους φίλους. Ψηφίστε για τη δική σας cute φέτα σαγανάκι». Μάλιστα η Μαρίνα Σάττι τονίζει ότι ανυπομονεί να τραγουδήσει απόψε το βράδυ στον Β’ ημιτελικό της Eurovision.

Η Μαρίνα Σάττι, αναφέρει το enikos.gr, συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα βίντεο που δείχνει έναν θαυμαστή της στο Μάλμε, ντυμένο τσολιά, να κρατά ένα ζάρι, μια ελληνική σημαία και φοράει ένα μπλουζάκι με την χαρακτηριστική φωτογραφία της, και μία φωτογραφία από μία χωριάτικη σαλάτα.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση