Eurovision 2024: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον μεγάλο τελικό – 20η βγαίνει η Κύπρος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 09:01 Eurovision 2024: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον μεγάλο τελικό – 20η βγαίνει η Κύπρος (φωτο Reuters)

Ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision έκλεισε με την Μαρίνα Σάττι να παίρνει το «χρυσό» εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Το «Ζάρι» ξεσήκωσε τους Ευρωπαίους και χάρισε στην Ελλάδα την πρόκριση.

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Μαρίνα Σάττι χτες βράδυ (09.05.2024), ο οποία παρά το ότι ήταν άρρωστη, «τα έδωσε όλα» και εξασφάλισε στην Ελλάδα μία θέση στον τελικό που θα γίνει αύριο, Σάββατο. Μετά τις εμφανίσεις, όλοι οι διαγωνιζόμενοι «έριξαν κλήρο» για να μάθουν σε ποια θέση θα εμφανιστούν εκ νέου στον Grand Final, σύμφωνα με βίντεο που ανέβηκε στην σελίδα της Eurovision στο Instagram.

Η Μαρίνα Σάττι μέσα από ένα μπολ γεμάτο χαρτάκια που έγραφαν είτε «πρώτο μισό», είτε «δεύτερο μισό» ή δεν θα έγραφε τίποτα. Με το άδειο χαρτί, οι παραγωγοί επιλέγουν ένα μισό για καλλιτέχνες, μόλις αποκαλυφθούν όλοι οι φιναλίστ, προκειμένου να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των εμφανίσεων.

Η ελληνική συμμετοχή θα εμφανιστεί 12η στη σειρά των φιναλίστ, αφού η Μαρίνα Σάττι πέτυχε ένα χαρτί που έγραψε «πρώτο μισό». Η Silia Kapsis κατά την ίδια διαδικασία εξασφάλισε μία θέση στο «δεύτερο μισό» για την Κύπρο και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί 20η.

Με ανάρτηση στο Instagram, η Eurovision ανέβασε την τελική λίστα με τις συμμετέχουσες χώρες και τη σειρά με την οποία θα ανέβουν στη σκηνή του Μάλμε.

Η σειρά των χωρών:

  1. Σουηδία
  2. Ουκρανία
  3. Γερμανία
  4. Λουξεμβούργο
  5. Ολλανδία
  6. Ισραήλ
  7. Λιθουανία
  8. Ισπανία
  9. Εσθονία
  10. Ιρλανδία
  11. Λετονία
  12. Ελλάδα
  13. Ηνωμένο Βασίλειο
  14. Νορβηγία
  15. Ιταλία
  16. Σερβία
  17. Φιλανδία
  18. Πορτογαλία
  19. Αρμενία
  20. Κύπρος
  21. Ελβετία
  22. Σλοβενία
  23. Κροατία
  24. Γεωργία
  25. Γαλλία
  26. Αυστρία

Πολλοί Eurofans δεν είναι ευχαριστημένοι με την λίστα γιατί όπως υποστηρίζουν: «Η Ουκρανία έχει πολύ καλό τραγούδι για να είναι 2η στη σειρά» και «Το έκαναν για να κερδίσει η Κροατία που είναι στο τέλος». Η λογική πίσω από αυτά τα σχόλια είναι γύρω από τον μύθο πως το πρώτο μισό του τελικού έχει συνήθως τα λιγότερο αγαπητά τραγούδια, τα οποία ο κόσμος ξεχνάει με το πέρας της βραδιάς. Ανάμεσα σε όσους εμφανίζονται στο δεύτερο μισό, τυχαίνει να βρίσκεται ο νικητής.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση