Στη Λαμία σήμερα και ο Γιώργος Αυτιάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 08:14 Στη Λαμία σήμερα και ο Γιώργος Αυτιάς

Για την επετειακή εκδήλωση της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Στη Λαμία θα βρεθεί αύριο Παρασκευή (17/5)  ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αυτιάς με αφορμή την επετειακή εκδήλωση της ΔΕΕΠ Φθιώτιδας για τα 50 χρόνια από την ίδρυση Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7:00' το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Σαμαράς" με κεντρικούς ομιλητές τον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, και την Γραμματέα Π.Ε.κα Μαρία Συρεγγέλα.

Όπως μαθαίνουμε ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες "οργώνει" κυριολεκτικά όλη τη χώρα, θα κάνει και την βόλτα του στο κέντρο της πόλης θέλοντας να συναντήσει όσους περισσότερους πολίτες γίνεται και να μιλήσει μαζί τους για τις ευρωεκλογές.

Ο Γιώργος ξέρει πολύ καλά, όλα αυτά τα χρόνια, ότι η επαφή με τον κόσμο είναι το Α και το Ω για τον στόχο που έχει βάλει, και όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις θα τον πετύχει και μάλιστα πολύ άνετα. Ο ίδιος αντλεί δύναμη από την επικοινωνία που έχει με τους πολίτες, αλλά και από την αγάπη που εισπράττει σε κάθε γωνιά της χώρας που επισκέπτεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση