Λαμία: Σημαντικές παρεμβάσεις καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 22:13 Λαμία: Σημαντικές παρεμβάσεις καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου

Κερπινιώτης: «Αν και λιγοστό το προσωπικό δίνει τον καλύτερο του εαυτό…»

Στην οδό Σμύρνης, στα Γαλανέικα, περιμετρικά του ανακαινισμένου γηπέδου και στη Δημοτική Κοινότητα Καρυά Υπάτης ήταν μερικές από τις παρεμβάσεις καθαριότητας, κλαδέματος και συντήρησης πρασίνου από τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος Κωνσταντίνου Κερπινιώτη.

Οι νέες εργασίες αναμόρφωσαν τα παραπάνω σημεία προκειμένου να αποδοθούν στους δημότες καθαρές γειτονιές και συνοικίες, ενώ ο ευπρεπισμός σύμφωνα με τον σχεδιασμό του αρμόδιου τμήματος θα υλοποιείται καθημερινά αλλά και όπου προκύπτουν έκτακτες ανάγκες.

Σύμφωνα με τον κ. Κερπινιώτη, παρά τις ελλείψεις που παρατηρούνται στο προσωπικό, όλοι τους δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να ανταποκρίνονται στα αιτήματα των δημοτών βελτιώνοντας την εικόνα της πόλης και των Δημοτικών Κοινοτήτων. «Οι παρεμβάσεις θα είναι καθημερινές και η προσπάθεια θα είναι διαρκής, όπως έχουμε δεσμευτεί ως δημοτική αρχή», καταλήγει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος.

Δείτε φωτογραφίες:

image

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

20

21

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση