Διακοπές ρεύματος το επόμενο 3ημερο στα Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 12:16 Διακοπές ρεύματος το επόμενο 3ημερο στα Καμένα Βούρλα

Δείτε αναλυτικά…

Θα συνεχιστούν οι εργασίες στα δίκτυα γραμμών μέσης και χαμηλής τάσης, με αποτέλεσμα τις διακοπές ρεύματος στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του Πρακτορείου Αταλάντης του ΔΕΔΔΗΕ.

Έτσι στις ήδη γνωστές προστέθηκαν και διακοπές ρεύματος την Κυριακή. Αναλυτικά για το επόμενο 3ημερο:

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024, σε ΑΝΑΒΡΑ, ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ, ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΣ, ΡΕΓΚΙΝΙ, ΣΗΡΑΓΓΑ ΚΑΛΙΔΡΟΜΟΥ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Φ/Β ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ από 8π.μ. έως 8.30π.μ. και στις ίδιες περιοχές από τις 3μ.μ έως τις 3.30μ.μ

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, θα έχουμε διακοπές ρεύματος σε ΣΥΓΚΤΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΣΑΡΑ, ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΤΕΡ ΧΡΙΣΤΙΦΥΛΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ από τις 8π.μ. έως τις 2μ.μ.

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, σε ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, ΦΟΥΡΝΟ ΤΣΑΡΑ, ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ από τις 8π.μ. έως τις 2μ.μ.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση