Περιοδεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή Κώστα Μπασδέκη στην Αταλάντη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024 17:47 Περιοδεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή Κώστα Μπασδέκη στην Αταλάντη

«Είμαστε όλοι στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ μέχρι τέλους»…

Περιοδεία πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Μπασδέκης σε υπηρεσίες και καταστήματα της Αταλάντης, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και επαγγελματίες.

Στόχος του να αναδείξει την αναγκαιότητα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις επικείμενες ευρωεκλογές, «γιατί χρειάζεται να δυναμώσει η μόνη αξιόπιστη, μαχητική, λαϊκή αντιπολίτευση, ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενάντια στη συναίνεση που δίνουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», όπως τόνισε. Επιπλέον, ανέδειξε την ανάγκη στήριξης του αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ, ενώ προέβη και στην παρακάτω δήλωση:

«Είμαστε ξανά με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στον αγώνα για να μην προχωρήσει η απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης που οδηγεί τους εργαζόμενους στην ανεργία και στο μαρασμό ολόκληρων περιοχών σε 5 νομούς.

Οι εργαζόμενοι, ο λαός της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας και της Εύβοιας δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τη νεολαία να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και την αγωνιστική του συμπαράταξη με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ γιατί ο αγώνας είναι κοινός.

Σε αυτόν τον αγώνα οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δεν είναι μόνοι τους. Είμαστε όλοι μαζί τους μέχρι τέλους

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση