Ο Δήμος Καρπενησίου για την έναρξη βρεφονηπιακού & παιδικών σταθμών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 19:32 Ο Δήμος Καρπενησίου για την έναρξη βρεφονηπιακού & παιδικών σταθμών

Όλες δεκτές οι αιτήσεις…

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκινά η λειτουργία του βρεφονηπιακού και των παιδικών σταθμών του Δήμου Καρπενησίου και της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).

Οι γονείς θα ενημερώνονται τηλεφωνικά από τις Διευθύνσεις των σταθμών σχετικά με τη δομή στην οποία τοποθετήθηκαν τα παιδιά, για την ημερομηνία και την ώρα προσέλευσης.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι voucher να το προσκομίσουν το συντομότερο δυνατό στην κα Αγγελική Μπέσσα, στην οδό Ύδρας 6, 36100 Καρπενήσι ή να το αποστείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την περίοδο 2024-2025 έχουν γίνει δεκτές όλες οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση