Την Κυριακή το 40ημερο μνημόσυνο του Ταξίαρχου Χρήστου Μουτσώκου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 07:32 Την Κυριακή το 40ημερο μνημόσυνο του Ταξίαρχου Χρήστου Μουτσώκου

Έχουν περάσει πέντε εβδομάδες από εκείνη την ημέρα που ενημερωθήκαμε για τον αιφνίδιο χαμό του επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Ταξίαρχου Χρήστου Μουτσώκου.

Πολύ βαρύ το καθήκον μας να μεταφέρουμε την τραγική είδηση και ακόμη πιο βαρύ το φορτίο να καταγράψουμε σωστά, ποιος πραγματικά ήταν ο άνθρωπος Χρήστος Μουτσώκος.

Ο Χρήστος ήταν ένας από τους πιο ικανούς Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας που έχουμε γνωρίσει. Ωστόσο στη μνήμη όλων μας θα μείνει πρωτίστως για την ποιότητα του χαρακτήρα του και την όμορφη καρδιά του που τον έκαναν να ξεχωρίζει. Για αυτό και η απώλειά του είναι τεράστια για όλη την τοπική κοινωνία και πρωτίστως για τους δικούς του ανθρώπους, τη μονάκριβη κόρη του, τους γονείς του, την αδελφή και τα ανήψιά του.

Την προσεχή Κυριακή 25 Αυγούστου, καλούμαστε στην εκκλησία της ενορίας του στον Άγιο Αθανάσιο Λαμίας, να τιμήσουμε τη μνήμη του και να πιστοποιήσουμε ότι, οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν λησμονούνται και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί για το συγκεκριμένο άνθρωπο.

Η πρόσκληση της οικογένειας για το 40ημερο μνημόσυνο:

«Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024, στις 9:30' το πρωί, τελούμε το 40ήμερο μνημόσυνο του Ταξίαρχου της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστου Μουτσώκου, στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Παρακαλούνται συγγενείς και φίλοι να τιμήσουν τη μνήμη του.»

Η οικογένεια του Χρήστου Μουτσώκου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση