Λαμία: Οι πινακίδες «ξαναστάθηκαν» στο… ύψος τους (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024 15:27 Λαμία: Οι πινακίδες «ξαναστάθηκαν» στο… ύψος τους (ΦΩΤΟ)

Άμεσα αντανακλαστικά από τους ανθρώπους του Δήμου. Παραγγέλθηκε καινούριος καθρέφτης «θύμα» τροχαίου…

Στην άμεση αποκατάσταση των επικίνδυνα γερμένων πινακίδων, αλλά και την αντικατάσταση του καθρέφτη που ξηλώθηκε μετά από τροχαίο, προέβη ο Δήμος Λαμιέων.

Το LamiaReport είχε καταδείξει ανήμερα του Πάσχα, δύο προβληματικές πινακίδες στο κέντρο της Λαμίας, στην πλατεία Πάρκου και στα Γαλανέικα, έξω από το 17ο Νηπιαγωγείο, οι οποίες είχαν γείρει επικίνδυνα (ίσως από τροχαίο ίσως από δολιοφθορά) και οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων προχώρησαν την 1η εργάσιμη της εβδομάδας στην άμεση αποκατάστασή τους.

Πριν η πινακίδα στο Πάρκο:

Μετά:

Πριν η πινακίδα στα Γαλανέικα:

Μετά:

Επίσης όπως ενημερωθήκαμε έχει παραγγελθεί και αναμένεται καινούριος καθρέφτης, ο οποίος θα τοποθετηθεί στη συμβολή Πατρόκλου και Βενιζέλου, καθώς ο προηγούμενος έπεσε «θύμα» τροχαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση