Λαμία: Ψάχνεις την κατάλληλη ψησταριά υγραερίου για τέλειο και γρήγορο ψήσιμο; Σου έχουμε την καλύτερη πρόταση!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 09:12 Λαμία: Ψάχνεις την κατάλληλη ψησταριά υγραερίου για τέλειο και γρήγορο ψήσιμο; Σου έχουμε την καλύτερη πρόταση!

Τώρα τα barbeque με την παρέα γίνονται παιχνιδάκι, χάρη στις ψησταριές υγραερίου της Zaxaris-energy - Επωφεληθείτε των Πασχαλινών προσφορών - Με κάθε αγορά barbeque κερδίστε Δώρα αξίας έως 100€!

Η Zaxaris-energy διακρίνεται για την εμπειρία δεκαετιών στο χώρο των ΒΒQ ψησταριών. Έτσι, λοιπόν, έρχεται και πάλι να μας "λύσει τα χέρια" ενόψει των Πασχαλινών εορτών, με τις καλύτερες προτάσεις!

Είσαι λάτρης των barbeque και του ψησίματος σε σούβλα; Σου αρέσει να μαζεύεται η παρέα και να απολαμβάνετε γευστικό φαγητό, χωρίς όμως να σπαταλάς πολύ χρόνο στην προετοιμασία του;

Στις ψησταριές υγραερίου θα απολαύσεις ζουμερά φαγητά, θα εξοικονομήσεις χρόνο και φυσικά χρήματα!

Έλα στη Zaxaris-energy, Καποδιστρίου 39 στη Λαμία και το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει να επιλέξεις την κατάλληλη ψησταριά υγραερίου, με βάση τις ανάγκες σου!

Θα βρεις πληθώρα επιλογών σε Πασχαλινές προσφορές, με πολλές εστίες ανάλογα τις απαιτήσεις σου, των γνωστών εταιρειών:

  • Char-Broil,
  • Blackbull,
  • Coral Gas,
  • Thermogatz και
  • Beefeater

Πρόλαβε τώρα τις Πασχαλινές προσφορές και κάνε δική σου την ψησταριά των ονείρων σου...

Για ψήσιμο μαγικό, που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!

Κάνε την καθημερινότητά σου πιο εύκολη, εξοικονόμησε χρήματα και εξοπλίσου με όλα τα απαραίτητα για το Πάσχα, και όχι μόνο, από το κατάστημα Zaxaris-energy!

Η υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας Zaxaris-energy σας εγγυάται την καλύτερη επιλογή, για όποιο προϊόν κι αν επιλέξετε!

Zaxaris Energy
Καποδιστρίου 39 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 43825
Email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
E-shop:
www.zaxaris-energy.gr
Facebook: Zaxaris-energy

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση