Λαμία: Σήμερα το λαμπερό party για τα 3 χρόνια λειτουργίας του "Dust + Cream"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 15:26 Λαμία: Σήμερα το λαμπερό party για τα 3 χρόνια λειτουργίας του "Dust + Cream"

Σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου είναι ημέρα γιορτής για το κατάστημα "Dust + Cream", αφού συμπληρώνει 3 χρόνια λειτουργίας και μας καλεί στο μεγάλο party του!

Το ελληνικό κατάστημα καλλυντικών στη Ρήγα Φεραίου ξέρει τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες και τους το προσφέρει σε σούπερ τιμές, αφού από το πρωί της Τρίτης θα έχει και party προσφορών σε συγκεκριμένους κωδικούς.

Το απόγευμα της Τρίτης θα ξεκινήσει ένα λαμπερό party που δεν πρέπει να χάσεις! Μουσική από dj, γλυκά κεράσματα, πολλές εκπλήξεις σε περιμένουν!

Λάμψη και Ομορφιά: Ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου θα γεμίσει με φώτα και διακόσμηση που θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Δώρα και Εκπλήξεις: Για όλους τους παρευρισκόμενους θα υπάρχουν δώρα, ειδικές προσφορές και πολλές εκπλήξεις από την αγαπημένη σας εταιρεία καλλυντικών.

Μουσική: DJ θα ανεβάσει τη διάθεση με τις καλύτερες μουσικές επιλογές.

Διαγωνισμός για δώρα: Για κάθε αγορά άνω των 30€, μπαίνεις σε κλήρωση για ένα κουτί γεμάτο καλλυντικά, αξίας 100€. ( ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια ένα μήνα)

Επαγγελματικό Μακιγιάζ: Εξειδικευμένοι μακιγιέρ θα βρίσκονται στον χώρο για να προσφέρουν δωρεάν συμβουλές και επαγγελματικό μακιγιάζ.

Πάρε τις φίλες σου, επέλεξε καλλυντικά που θα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα, διασκέδασε στο party και απόλαυσε τη μέρα σου στο Dust + Cream.

Dust + Cream
Ρήγα Φεραίου 16, Λαμία
Τηλέφωνο: 2231181391

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση