Παλαιοβράχα: Το «Άμπλας Ίαμα» είναι εδώ και για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 10:01 Παλαιοβράχα: Το «Άμπλας Ίαμα» είναι εδώ και για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις!

Το «Άμπλας Ίαμα», γνωστό για τις θεραπείες και τις υπηρεσίες ευεξίας του, πλέον αναλαμβάνει να ομορφύνει ακόμα περισσότερο τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής σας.

Με αέρα ανανέωσης και πολυτέλειας το «Άμπλας Ίαμα» αξιοποιεί την εξαιρετική του υποδομή και τη μαγευτική τοποθεσία του και γίνεται ο ιδανικός προοριμός για Γάμους, Βαφτίσεις, Γενέθλια, Πάρτυ αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις.

Καλαίσθητος χώρος, μοναδικό περιβάλλον, σύγχρονες εγκαταστάσεις και πισίνες, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την εκδήλωσή σας.

Ο πολυχώρος μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 150 άτομα με το πιο φιλικό προσωπικό και το πιο ξεχωριστό περιβάλλον.

Επιλέξτε το catering της αρεσκείας σας, τη διακόσμηση που προτιμάτε, πάρτε τους καλεσμένους σας και απολαύστε μία αξέχαστη ημέρα σε μία πραγματική όαση στην Παλαιοβράχα.

Το «Άμπλας Ίαμα» συνεχίζει να εξελίσσεται, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ευεξίας και φιλοξενίας, καθιστώντας το έναν ιδανικό προορισμό για χαλάρωση και αξέχαστες στιγμές.

 

Πολυχώρος «Άμπλας Ίαμα» - Παλαιοβράχα Φθιώτιδας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979686099

Facebook: Άμπλας Ίαμα
Instagram: amplas_iama
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παλαιοβράχα: Στιγμές απόλυτης απόλαυσης στον πολυχώρο «Άμπλας Ίαμα!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση