Λαμία: Απόψε η ξεχωριστή βραδιά Γυμναστικής από το «Εν Κινήσει»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 19:07 Λαμία: Απόψε η ξεχωριστή βραδιά Γυμναστικής από το «Εν Κινήσει»

Σήμερα Παρασκευή, 28 Ιουνίου στις 20.30 στο Δ.Α.Κ. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ

H ετήσια εκδήλωση του γνωστού σε όλους μας «Εν Κινήσει», του φορέα Γυμναστικής που έχουμε συνδυάσει με τις μεγάλες επιτυχίες στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.

Στην σημερινή εκδήλωση θα βρεθεί η Νο 1 εν ενεργεία αθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής Παναγιώτα Λύτρα.

Είναι τιμή μας που η Πρωταθλήτρια Ελλάδας και μέλος του World Class Gymnast της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ρυθμικής Γυμναστικής θα βρίσκεται στη πόλη της Λαμίας.

Στην παράσταση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ευφάνταστες χορογραφίες Ρυθμικής Γυμναστικής, Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, Γυμναστικής για όλους και μοντέρνου χορού με τα τραγούδια που λατρέψαμε σε αγαπημένες σειρές της τηλεόρασης!!!

Θα παρακολουθήσετε από κοντά και όλες τις χορογραφίες που πρόσφεραν μετάλλια και διακρίσεις στο ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ και έφτασαν τη Λαμία στα ψηλά της Γυμναστικής με πιο πρόσφατη το ασημένιο THE GREATEST SHOW!!!

Σας περιμένουμε όλους να επιφυλάξουμε μια θερμή υποδοχή στην Παναγιώτα Λύτρα και να απολαύσουμε τα παιδιά μας!

Καλή επιτυχία!!!

Εν Κινήσει Λαμίας
Υπεύθυνη: Νατάσσα Λάππα - Πασπάλη
Αθηνών 67, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 42507
Site: www.enkinisei.gr

Facebook: Γυμναστήριο Εν Κινήσει
Instagram: en_kinisei

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση