Η Ναταλί Συγγελίδη στη Λαμία για το Safety First

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 20:02 Η Ναταλί Συγγελίδη στη Λαμία για το Safety First

Μεταφέροντας το μήνυμα Safety First μέσα από το 41ο Ράλλυ Φθιώτιδος, στηρίζοντας την ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. με τον Γιάννη Πλάγο και συνοδηγό τον Άλκη Ρέντη στο δυνατό Peugeot 208. 

Μετά από τέσσερα χρόνια η Αγωνιστική Ομάδα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Ελληνικής  Αστυνομίας, “HELLENIC POLICE RACING BY VTP” ρίχνεται ξανά στη μάχη των εγχώριων  αγώνων Ράλλυ. Με προηγούμενη αναφορά το Ράλι Κένταυρος, περίσσιο ενθουσιασμό και όρεξη για χιλιόμετρα ο Γιάννης Πλάγος και ο συνοδηγός του, Άλκης Ρέντης πήραν το βράδυ της Παρασκευής πανηγυρική εκκίνηση στο 41ο Ράλλυ Φθιώτιδος 2024, το οποίο διεξάγεται μέχρι τις 30 Ιουνίου με 60 συμμετοχές και έναρξη από την καρδιά της Λαμίας.

Ο αγώνας αποτελεί τον τέταρτο γύρο του Tour European Rally (TER) και του αντίστοιχου TER Historic και τον δεύτερο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου. Παράλληλα, προσμετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2), στο Κύπελλο αυτοκινήτων Legends (συντελεστής 2) και στο Κύπελλο Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2).

(Η Ναταλί Συγγελίδη, με τον μάνατζερ της ομάδας Στέλιο Φάκαλη της V Team Project και την συνεργάτιδά της Μαρία Καλαϊτζή)

Μεταφέροντας το μήνυμα Safety First

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. υπηρετεί κι έναν άλλο σκοπό εξωαγωνιστικό αλλά πολύ σημαντικό, μεταφέροντας το μήνυμα για ασφαλή οδήγηση στους δρόμους, συμμετέχοντας ενεργά στο project Safety First.

Στη Λαμία βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και η Ναταλί Συγγελίδη, η οποία είναι η "ψυχή" του project Safety First και με κάθε ευκαιρία δηλώνει την προσωπική της αγωνία για την ασφάλεια του Έλληνα στο δρόμο.

«Σήμερα δηλώνω ενθουσιασμένη περιμένοντας το  “GO” που φέτος θα ακουστεί στην υπέροχη Φθιώτδα , θέτοντάς την στο επίκεντρο της προσοχής της Ευρώπης (και όχι μόνο)  για το φετινό rally TER

Σε μια ατμόσφαιρα που περιβάλλον και αυτοκίνητο υφαίνουν ένα μαγευτικό σκηνικό, είμαστε έτοιμοι για το μοναδικό αυτό θέαμα.  Οι  απαιτητικές φάσεις του αγώνα, μας καλούν να τις αποθανατίσουμε με το φωτογραφικό φακό των ματιών και της ψυχής μας και   κρυφές ομορφιές της χώρας μας, κατ’ εξαίρεση καλωσορίζουν τους θορυβώδεις νέους επισκέπτες τους.  

Η Safety First, τιμώντας τη save the date πρόσκληση από το τρίπτυχο «οδήγηση, ταχύτητα, ασφάλεια,» βρίσκεται εδώ, υποστηρίζοντας όσα  ηχηρά μηνύματα δια στόματος της αγωνιστικής ομάδας μηχανοκίνητου αθλητισμού της Αστυνομίας,  απευθύνθηκαν σε νέα παιδιά στις 2 δράσεις μας σε Πύργο και Καλαμάτα μέσα στον Ιούνιο.   

Ανυπομονώ λοιπόν, όπως εσείς,  να βρεθούμε σε λίγο έστω και νοερά, σε θέση συνοδηγού του δυνατού Peugeot 208 για την εκκίνηση, δίπλα από το πλήρωμα των Γιάννη Πλάγο και Άλκη Ρέντη και να ζήσουμε με ένταση και ασφάλεια την ταχύτητα σε ένα αγωνιστικό περιβάλλον.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους οδηγούς και ιδιαίτερα στην ομάδα μας! Γιάννη και Άλκη, είμαστε κοντά σας σε κάθε διαδρομή!», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ναταλί Συγγελίδη.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση