Πολυκατάστημα “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ”: Απολαύστε το εορταστικό event που μάγεψε όλους τους επισκέπτες! (photo & video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 11:19 Πολυκατάστημα “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ”: Απολαύστε το εορταστικό event που μάγεψε όλους τους επισκέπτες! (photo & video)

Το Πολυκατάστημα “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ”, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εκδηλώσεις του, φόρεσε τα γιορτινά του και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε ένα μοναδικό εορταστικό event με Face painting, ζωγραφική, Μπαλόνια, Σοκολατοκεράσματα, πολλές-πολλές εκπλήξεις και ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ που πρόσφεραν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Το διαπίστωσαν όσοι επισκέφτηκαν το Πολυκατάστημα και ιδιαίτερα τον 3ο όροφο,  που φιλοξενεί όλες τις αγαπημένες εταιρείες παιδικής ένδυσης και υπόδησης.

Alouette, Maison Marasil, Lapin House, Mandarino, Matou France, Mexx, Chief, Tommy Hilfiger, Tom Tailor, Energiers, Sprint, Geox, Μούγερ.

Τα παιδία αξίζουν το καλύτερο και το Πολυκατάστημα “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ” τους το προσφέρει με πολύ αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα !

Αρκεί μια βόλτα στον «ΠΟΛΙΤΙΚΟ» και θα ανακαλύψτε τις πιο συναρπαστικές ιδέες για εορταστικά δώρα και προσωπικές αγορές, που θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία!

Στους 7 ορόφους του, μέσα σε 5.000 τ.μ., φιλοξενεί πάνω από 150 κορυφαίες εταιρίες που με τις νέες τους συλλογές καλύπτουν κάθε στιλιστική επιθυμία και προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να επιλέξουν και να χαρίσουν υπέροχα Δώρα σε όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το Πολυκατάστημα “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ” διαθέτει πληθώρα επιλογών για όλη την οικογένεια και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό και για τις εορταστικές αγορές.

Για όσους θέλουν να ζήσουν μια μοναδική εορταστική εμπειρία αγορών, το Πολυκατάστημα “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ” ανανέωσε το ραντεβού για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 το πρωί έως 6:00 το απόγευμα!

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση:


Πολυκατάστημα Πολιτικός ανοιχτά την Κυριακή από LAMIASTARGR

Πολιτικός!

Ο αγαπημένος γιορτινός προορισμός!

Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση