Λαμία: Η νέα τυχερή που κέρδισε δωρεάν delivery για ένα μήνα!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 21:14 Λαμία: Η νέα τυχερή που κέρδισε δωρεάν delivery για ένα μήνα!

Χθες, όπως μας έχει συνηθίσει κάθε μήνα... το YouDelivery "έβγαλε" έναν ακόμη τυχερό που κερδίζει δωρεάν το Delivery του μήνα.

Αυτή τη φορά, τυχερή ήταν η κα. Ρούλη Παπασταμούλη. Η τυχερή που εμπιστεύθηκε τις Online παραγγελίες της στο YouDelivery, μπήκε στις κληρώσεις και κατάφερε να κερδίσει 150€ σε κουπόνια (Βίντεο κλήρωσης στο τέλος του άρθρου).

Η νέα τυχερή έρχεται να προστεθεί σε όλους αυτούς που κατάφεραν να κερδίσουν δωρεάν το delivery 1 μήνα, χάρις στην επιλογή τους να χρησιμοποιήσουν το YouDelivery.

Στο YouDelivery εκτός από νέα καταστήματα, αποκλειστικές συνεργασίες και προσφορές... θα βρεις και ένα σύστημα πόντων το οποίο σε επιβραβεύει διπλά.

Η νέα υπηρεσία που λειτουργεί αποκλειστικά στη Λαμία, πρόσφατα αναβαθμίστηκε προσφέροντας σου τη δυνατότητα παραγγελίας χωρίς κωδικούς και email.

Εσύ δοκίμασες το  YouDelivery.gr; Που ξέρεις, μπορεί ΕΣΥ να είσαι ο τυχερός του επόμενου μήνα!
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση