H Λαμία μας μέσα από τη ματιά του Νίκου Δαβανέλλου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 11:53 H Λαμία μας μέσα από τη ματιά του Νίκου Δαβανέλλου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Οπως δήλωσε και ο ίδιος ο Νίκος Δαβανέλλος, έχει πάνω από 220.000 φωτογραφίες και δεν θα ξεχάσει ποτέ την έκθεσή του στο Πομπιντού στο Παρίσι

Ξεκίνησε η έκθεση φωτογραφίας "Η Λαμία του 19ου και 20ου αιώνα". Κεντρικός άξονας όλης της παρουσίασης ένας ζωντανός μύθος της φωτογραφικής ιστορίας της πόλης μας. Ο άνθρωπος που έχει εκθέσει στο κέντρο Πομπιντού του Παρισιού, ο άνθρωπος που έχει στην κατοχή του χιλιάδες προσωπικές του φωτογραφίες καθώς και χιλιάδες φωτογραφίες άλλων καλλιτεχνών, ο άνθρωπος – θεματοφύλακας της Ιστορίας της Λαμίας, ο Νίκος ο Δαβανέλος.

Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου μπορούμε να επισκεφτούμε την έκθεση και να δούμε τη Λαμία με άλλα μάτια. Με τη ματιά του "κυρ-Νίκου".

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραίσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και πολλοί άλλοι.

Το ωράριο Λειτουργίας της Έκθεσης έως τις 28 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται ως  εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή:

  • πρωί : 09.00-15.00
  • απόγευμα: 17.30-20.30

Σάββατο:

  • πρωί : 11.00-13.00
  • απόγευμα: 18.00-21.00

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση