ΠΑΣ Λαμία: Φέτος θα είναι η χρονιά μας! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 08:40 ΠΑΣ Λαμία: Φέτος θα είναι η χρονιά μας! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Έκοψε την πίτα της η ΠΑΕ Λαμία και όλοι ήταν εκεί με μια και μοναδική ευχή: «Φέτος να είναι η χρονιά μας...»

Και γιατί να μην είναι, αφού υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις. Η ομάδα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία της και αν δεν υπάρξουν άλλοι "αστάθμητοι παράγοντες" θα ανέβει επιτέλους στην Α΄ Εθνικη.

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε ως φίλαθλοι είναι να είμαστε στο πλευρό της και να γεμίζουμε το γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια.

Το βράδυ της Κυριακής μέσα σε ένα πολύ ζεστό κλίμα, όπως ταιριάζει σε μια ομάδα που έχει στόχο, η ΠΑΕ Λαμία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στον Πολυχώρο του Αγίου Λουκά.

Για την ιστορία οι τυχεροί της βραδιάς, που κέρδισαν το φλουρί της πίτας, ήταν ο Όμο από τον ΠΑΣ Λαμία και ο τερματοφύλακας Λευτέρης Πουλίτσας από την Κ-19 της Λαμίας, οι οποίοι κέδρισαν από ένα χρηματικό ποσό. Μάλιστα ο Όμο, όπως θα τον ακούσετε να λέει και στο βίντεο που ακολουθεί, δεν είναι η πρωτη φορά που κερδίζει το φλουρί στη Βασιλόπιτα, αφού το είχε κεδρίσει και με την ομάδα του Πανιωνίου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση για την κοπή πίτας της ΠΑΕ Λαμία...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση