Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση των Αγγελιών, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Η Εταιρεία «ΚΟΠΑΝΗΣ Α.Ε.» αναζητά Υπάλληλο Αποθήκης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 11:00 Η Εταιρεία «ΚΟΠΑΝΗΣ Α.Ε.» αναζητά Υπάλληλο Αποθήκης

Η Εταιρεία «ΚΟΠΑΝΗΣ Α.Ε.», η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της τροφοδοσίας και εφοδιασμού μεγάλων αλυσίδων και επιχειρήσεων εστίασης στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς με έδρα τη Λαμία, ζητά «Υπάλληλο Αποθήκης» για την εκτέλεση παραγγελιών, περιλαμβάνοντας την διαδικασία του picking, της συσκευασίας και της παλετοποίησης.

Η διαδικασία είναι όσο πιο αυτοματοποιημένη μπορεί να γίνει μέσω της χρήσης του συστήματος Aberon WMS, στο περιβάλλον του οποίου εκπαιδεύεται ο κάθε νέος εργαζόμενος.

Πρότερη εργασιακή εμπειρία σε περιβάλλον αποθήκης θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν, καθώς και ολοκληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Η φιλοσοφία της εταιρείας θέλει κάθε εργαζόμενό της να εξελίσσεται, να αναπτύσσεται και μέσω αυτού να αναπτύσσεται κι η εταιρεία.

Εφαρμόζουμε συνεχείς εκπαιδεύσεις και αξιολογήσεις της ομάδας μας, καθώς μέσω των ανθρώπων μας διαμορφώνεται και η εταιρική μας κουλτούρα, με προσανατολισμό στην ατομική εξέλιξη ως μοχλό για την εν γένει εξέλιξη και επίτευξη των εταιρικών μας στόχων.

Παρέχεται 5νθήμερη πλήρης απασχόληση με σταθερές αποδοχές και προοπτικές εξέλιξης, εντός ενός σύγχρονου και ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιλεγμένες Αγγελίες