Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση των Αγγελιών, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Ζητείται Επαγγελματίας Οδηγός Φορτηγού από την Εταιρεία «ΚΟΠΑΝΗΣ Α.Ε.»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 10:38 Ζητείται Επαγγελματίας Οδηγός Φορτηγού από την Εταιρεία «ΚΟΠΑΝΗΣ Α.Ε.»

Η Εταιρεία «ΚΟΠΑΝΗΣ Α.Ε.», η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της τροφοδοσίας και εφοδιασμού μεγάλων αλυσίδων και επιχειρήσεων εστίασης στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς με έδρα τη Λαμία, στο πλαίσιο διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της αναζητά «Επαγγελματία Οδηγό Φορτηγού»  με τα παρακάτω προσόντα:

  • Δίπλωμα Γ κατηγορίας εν ισχύ
  • Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας σε ισχύ
  • Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου
  • Υπευθυνότητα και επαγγελματισμός
  • Συνέπεια και ικανότητα να αποδίδει σε συνθήκες πίεσης 

Παρέχεται 5νθήμερη πλήρης απασχόληση με σταθερές αποδοχές, ασφάλιση και προοπτικές εξέλιξης, εντός ενός σύγχρονου και ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιλεγμένες Αγγελίες