Ο Κώστας Σλούκας μετά την κατάκτηση της Euroleague με τον Παναθηναϊκό: «Μην τους λες τα όνειρά σου, δείξ’ τα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2024 15:43 Ο Κώστας Σλούκας μετά την κατάκτηση της Euroleague με τον Παναθηναϊκό: «Μην τους λες τα όνειρά σου, δείξ’ τα» (φωτο reuters)

Επτά “αστέρια” της Euroleague ο Παναθηναϊκός και ανάρτηση με επτά λέξεις από τον Κώστα Σλούκα. Η πρώτη ανάρτηση του Έλληνα γκαρντ μετά την θρίαμβο στο Final Four του Βερολίνου.

Λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση της Euroleague και την υποδοχή… ηρώων που είχε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Σλούκας έκανε το δικό του σχόλιο για όσα έγιναν σε αυτό το διάστημα.

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Κώστας Σλούκας “πανηγύρισε” την κατάκτηση της Euroleague, κάνοντας ο εξής σχόλιο: “Μην λες τα όνειρά σου, δείξ’ τα”.

Ο 34χρονος γκαρντ δημοσίευσε στο instagram μία σειρά από φωτογραφίες από τον τελικό της Euroleague, βάζοντας παράλληλα και τα 7 αστέρια των κατακτήσεων του Παναθηναϊκού.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση