ΑΕΚ για Πάρη Δερμάνη: Ανείπωτος θρήνος, υπήρξε φίλος, κύριος, άνθρωπος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 15:02 ΑΕΚ για Πάρη Δερμάνη: Ανείπωτος θρήνος, υπήρξε φίλος, κύριος, άνθρωπος

Η ΑΕΚ εξέφρασε την οδύνη της για τον θάνατο του φροντιστή του Παναθηναϊκού, Πάρη Δερμάνη, ο οποίος είχε εργαστεί και στην “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ.

Ο Πάρης Δερμάνης είχε εργαστεί ως υπεύθυνος ασφαλείας στην ΚΑΕ ΑΕΚ, με την Ένωση να αποχαιρετάει τον θρυλικό φροντιστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“H οικογένεια της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC εκφράζει τη θλίψη της και συμμετέχει στον ανείπωτο θρήνο για το χαμό του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Ο αγαπημένος μας Πάρης, είχε υπηρετήσει με σεμνότητα και αποτελεσματικότητα, επί σειρά ετών τη «Βασίλισσα» επί διοικήσεων Γιάννη Φιλίππου ως Υπεύθυνος Ασφαλείας, αλλά και ως «αντίπαλος» υπήρξε φίλος, κύριος, ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και στον Παναθηναϊκός BC ACTOR.

Καλό κατευόδιο, αγαπημένε Πάρη”.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση