O Βαγγέλης Παυλίδης ανακοινώθηκε από την Μπενφίκα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 17:20 O Βαγγέλης Παυλίδης ανακοινώθηκε από την Μπενφίκα

Ο Βαγγέλης Παυλίδης ανακοινώθηκε από την Μενφίκα, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο με τους «αετούς» μέχρι το 2029.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης αποτελεί με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα, με την ομάδα της Πορτογαλίας να κάνει γνωστό πως ο ικανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με τον σύλλογο το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το 2029. Ο Παυλίδης μετά από το πετυχημένο πέρασμα του από την Αλκμάαρ θα φοράει πλέον τον σύλλογο της Μπενφίκα, μια ομάδα που έχει μεγάλη παράδοση στους Έλληνες.

«Καλώς ήρθες Βαγγέλη Παυλίδη», ανέφερε η Μπενφίκα στα social media σε ένα εντυπωσιακό βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Παυλίδη και αναφορά στην σχέση του συλλόγου με το ελληνικό στοιχείο. «Θα προσπαθήσω να τιμήσω την ιστορία των Ελλήνων στο σύλλογο», είπε ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, ο οποίος με αυτή την μεταγραφή έκανε το επόμενη βήμα στην καριέρα του.

Η Μπενφίκα μάλιστα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο Παυλίδης παρακολουθεί ερωτήσεις για συμπατριώτες του που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα της Μπενφίκα όπως οι Κώστας Κατσουράνης, Τάκης Φύσσας Ανδρέας Σάμαρης, Κώστας Καραγκούνης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Πηγή: newsit.gr
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση