Ελλάδα – Αίγυπτος 93-71: Γαλανόλευκη προπόνηση και τώρα Σλοβενία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 22:38 Ελλάδα – Αίγυπτος 93-71: Γαλανόλευκη προπόνηση και τώρα Σλοβενία

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα και χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές, η Εθνική Ελλάδας επικράτησε άνετα της Αιγύπτου με 93-71 στο ΣΕΦ, έκανε το 2/2 στη φάση των ομίλων του προολυμπιακού τουρνουά και προκρίθηκε ως πρώτη στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (17:30, 6/7) τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκουράστηκε, ο αδερφός του, Κώστας, αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο στη δεύτερη περίοδο, με τον Καλάθη, τον Παπαγιάννη και τον Παπανικολάου να βγαίνουν μπροστά και να “καθαρίζουν” τους Αιγύπτιους.

Ο Έλληνας γκαρντ είχε 5 πόντους, 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ, οργανώνοντας μαεστρικά την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. Ο Έλληνας σέντερ κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια με 16 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Παπανικολάου σταμάτησε στους 15 πόντους. 16 πόντους πρόσθεσε ο Μήτογλου, σκοράροντας πολύ στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Από πλευράς Αιγύπτου, ξεχώρισε ο Μετουαλί με 22 πόντους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση