Σπανούλης προς Έλληνες διεθνείς: «Ο κόσμος διψάει να σας δει να παίζετε»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 20:08 Σπανούλης προς Έλληνες διεθνείς: «Ο κόσμος διψάει να σας δει να παίζετε»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στους παίκτες της Εθνικής μπάσκετ μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (12/07/24), με τον προπονητή της «γαλανόλευκης» να αναφέρει πως ο κόσμος διψάει να τους δει να παίζουν, κάτι το οποίο οφείλεται στις εμφανίσεις τους.

Ο «Kill Bill» υπογράμμισε ότι το φιλικό ενάντια στο Πουέρτο Ρίκο που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη είναι ήδη sold out, κάτι που είναι μεγάλο πράγμα για την Εθνική ομάδα.

«Είναι σημαντικό να σας δει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα. Είναι μισή ώρα πτήση η Θεσσαλονίκη. Είναι ήδη sold-out το παιχνίδι.

Ο κόσμος διψάει να σας δει κι αυτό το έχετε πετύχει εσείς.

Αυτό είναι μεγάλο πράγμα για την Εθνική Ομάδα.

Να παίξουμε ένα φιλικό ακόμα και να βελτιωθούμε μέσα από αυτή την κατάσταση» ήταν τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη.

Ο φιλικός αγώνας της Εθνικής μπάσκετ απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο θα πραγματοποιηθεί στο «PAOK Sports Arena» την Τρίτη (16/07/24) στις 18:30.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση