Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην τελευταία του βολή στην κορίνα F32 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 08:00 Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην τελευταία του βολή στην κορίνα F32 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024

Μέχρι την προτελευταία του βολή ήταν τέταρτος. Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης όμως βρήκε τη μεγάλη ρίψη που έψαχνε στο φινάλε του τελικού του στην κορίνα F32 και με ατομικό ρεκόρ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024. 4ο μετάλλιο του Έλληνα αθλητή σε Παραολυμπιακούς.

Τιτάνας Θανάσης Κωνσταντινίδης! Στην τελευταία του βολή στον τελικό της κορίνας F32, ο Έλληνας αθλητής έκανε ατομικό ρεκόρ με προσπάθεια στα 38.65μ και κατέκτησε το ασημένο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, δίνο9ντας στη χώρα μας το 4ο της μετάλλιο στο Παρίσι.

Αυτοί είναι οι τρίτοι συνεχόμενοι Παραολυμπιακοί Αγώνες που ο 54χρονος Κωνσταντινίδης κατακτά το αργυρό μετάλλιο στην κορίνα (Ρίο και Τόκιο) ενώ είχε κατακτήσει το χρυσό  στη σφαιροφοβολία F32, στους Αγώνες του Ρίο.

Την 5η θέση κατέλαβε στον τελικό ο Λάζαρος Στεφανίδης και την 9η ο Δημήτρης Ζησίδης, που συμμετείχαν στον τελικό.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση