Εβάν Φουρνιέ: Από την Πύλη 7 του «Βενιζέλος» η άφιξή της μεγάλης μετεγγραφής του Ολυμπιακού, το βράδυ της Τετάρτης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 12:10 Εβάν Φουρνιέ: Από την Πύλη 7 του «Βενιζέλος» η άφιξή της μεγάλης μετεγγραφής του Ολυμπιακού, το βράδυ της Τετάρτης

Ημέρα “Εβάν Φουρνιέ” στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Η ερυθρόλευκη μεταγραφική “βόμβα” θα φτάσει στην Ελλάδα και στο “Ελ. Βενιζέλος” λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (04.09.2024).

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι φίλοι των ερυθρολεύκων ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ θα αφιχθεί στην Ελλάδα λίγο μετά τις 23:00 της Τετάρτης (04.09.2024), από Παρίσι με Αir France.

Ο Γάλλος “αστέρας” θα βγει από την Πύλη 7 (έναντι ΙΚΕΑ) και αναμένεται να τύχει αποθεωτικής υποδοχής.

Θυμίζουμε ότι ο Εβάν Φουρνιέ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τον Ολυμπιακό, με τον Ολυμπιακό να κάνει μια από τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις του καλοκαιριού, έχοντας προ καιρού επαναφέρει στην ομάδα και τον Σάσα Βεζένκοφ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση