Κολωνός: Τι κατέθεσε η 12χρονη- Στον ανακριτή σήμερα 4 συλληφθέντες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 11:50 Κολωνός: Τι κατέθεσε η 12χρονη- Στον ανακριτή σήμερα 4 συλληφθέντες

Η 12χρονη αναγνώρισε τον 63χρονο ενώ έχει καταθέσει και για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους

Στον ανακριτή για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό θα οδηγηθούν αυτήν την εβδομάδα έξι συλληφθέντες. 

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή τα 4 πρόσωπα που είχαν συλληφθεί για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.  Τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν ύστερα από σχετικά εντάλματα του 14ου τακτικού ανακριτή, ο οποίος χειρίζεται τη νέα δικογραφία που σχηματίστηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της ανήλικης στον Κολωνό. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 63χρονος που είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα στην Ομόνοια, καθώς είχε επιχειρήσει μέσω άσεμνων μηνυμάτων να συναντηθεί με ανήλικο κορίτσι, οδηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα ενώπιον του ανακριτή για την κατηγορία που αφορά γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικο και είχαν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

Όλοι οι κατηγορούμενοι αναμένεται να προβάλουν συγκεκριμένα επιχειρήματα αρνούμενοι την κατηγορία που τους απαγγέλθηκε. Σύμφωνα με την υπεράσπιση του 63χρονου, ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την 12χρονη και φέρεται να ισχυρίζεται πως το κοριτσάκι «τον μπερδεύει με κάποιον άλλον».

Αύριο, στις 9 το πρωί, θα οδηγηθούν ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, δύο ακόμη άτομα, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής για την ίδια υπόθεση.

Τους 36 έχουν φτάσει πλέον οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Τι έχει πει η 12χρονη στις αρχές 

Στο μεταξύ σύμφωνα με το Star η 12χρονη αναγνώρισε τον 63χρονο αναφέροντας πως είναι ο κακοποιητής της. Επίσης κομβική ήταν η κατάθεση της θείας της στην Λευκάδα στις 14 Ιουνίου. 

Σε ότι αφορά τον 63χρονο η 12χρονη φέρεται να έχει καταθέσει πως τον γνώρισε στην πλατεία του Κολωνού πέρυσι το καλοκαίρι, όταν εκείνος σταμάτησε με το αυτοκίνητό του, την προσέγγισε και της έκανε ανάρμοστη πρόταση. Εκείνη του απάντησε πως έπρεπε να ρωτήσει τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης. Πήγε κατόπιν με το ποδήλατό της στο μαγαζί του βασικού κατηγορούμενου και εκείνος της είπε πως θα έπρεπε να συνευρεθεί με τον 63χρονο. Έχει μάλιστα κάνει αναλυτικές περιγραφές. 

Το κορίτσι έχει επίσης περιγράψει τον 82χρονο που όπως είπε την κακοποίησε σεξουαλικά στο σαλόνι του σπιτιού του. Πολύ περιγραφικη ήταν και όσον αφορά την εμπλοκή του βασικού κατηγορούμενου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση