Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 17:44 Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων; φωτο: αρχείου

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Απριλίου 2024 σε χαμηλή βλάστηση στην Περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 9 οχήματα, ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες των ΟΤΑ.

Διακοπή κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Αιγάλεω

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιφερειακή Αιγάλεω, στον Ασπρόπυργο, προχώρησε η Αστυνομία, λόγω της πυρκαγιάς. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος των διυλιστηρίων, στο ρεύμα προς Αττική οδό.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση